Rólunk


Rólunk

Üdvözöljük a BetterStyle-nál, ennél a nagymúltú, brit gyökerekkel rendelkező nemzetközi vállalatnál.

A BetterStyle egy olyan márka, amelyet csaknem 100 éves tapasztalat alapján hoztunk létre a mindennapi, otthoni feladatokat megkönnyítő, ötletes termékek létrehozása céljából. Brit gyökereinkből merítünk, miközben folyamatosan fejlődünk és terjeszkedünk számos európai piacon. Korábban Betterware néven működtünk, de amikor észrevettük, hogy termékeink tartósan Képviselőink és Ügyfeleink mindennapi életével összefonódnak, úgy döntöttünk, hogy tevékenységünket az új, BetterStyle márkanév alatt folytatjuk.


A legfontosabb események:

1928 - Nagy-Britanniában létrejött a cég Betterware néven.

2007 - elkezdtük tevékenyságünket a lengyel piacon. Nemcsak a funkcionális háztartási cikkeket, hanem az egészségügyi és kozmetikai termékeket is bevezettünk.

2012 - a vállalat székhelyét és logisztikai központját Lengyelországba költöztettük. Ettől a pillanattól kezdődött a vállalat dinamikus fejlődése Közép-Európa piacain.

2013 - megjelentünk a cseh piacon.

2014 - Képviselőink és Ügyfeleink köréhez Szlovákia lakosai is csatlakoztak.

2016 - megjelent a Magyarországon.

2017 - megnyitottuk a román piacot.

2021 - megkezdjük az ukrán piacon való tevékenységünket

2021 - a nevünket BetterStyle-ra változtattuk, hogy hangsúlyozzuk, hogy az általunk kínált termékek akkor érik el végső értéküket, amikor Ügyfeleink és Képviselőink egyéni stílusukat is hozzáadják - életmódjuk részeként mindennapjaik során.

Célunk, hogy a BetterStyle termékek az önkifejezés egyik módjává váljanak, s egyúttal megbízható jövedelemforrást biztosítsanak Képviselőink számára.

Győződj meg róla magad, hogy a BetterStyle tényleg tökéletesen illeszkedik egyéni életstílusodhoz, s inspirálj másokat is a segítségével!


Értékeink, küldetésünk
Célunk az, hogy javítsuk a családi élet minőségét. Ötleteket adjunk egy jobban, könnyebben működő háztartásra.
Képviselőinknek segítünk elérni az anyagi függetlenséget és szakmai fejlődésüket biztosítjuk.
Ügyfeleink
Hisszük, hogy megkönnyítjük ügyfeleinknek a házimunkát, az otthoni teendőket, segítünk abban, hogy életük kényelmesebb legyen, több időt tölthessenek a családdal, barátokkal.
A BetterStyle évente kb. 400 féle új terméket dob piacra.

Képviselőink
Esélyt szeretnénk adni bárkinek, aki szeretné fejleszteni képességeit, és törekszik arra, hogy javítson az életminőségén. A BetterStyle marketing terv lehetővé teszi, hogy gyorsan és dinamikusan fejlessze a saját üzletét, kockázat, erőfeszítések és befektetési alapok nélkül.