Recomandă Betterstyle și căștigi SIMPLU si UȘOR!

01.07.2019

Felicitări! Probabil ești o persoană serioasă si deschisă la oportunităti dacă ai ajuns până aici!

Ai primit catalogul Betterstyle de

Iunie/ 2024?

Dupa inregistrare Veti primi un catalog gratuit in cutie postala. 

Fii activ și noi îți Răsplătim modul tău activ de acțiune!

Se merită să fii activ!

Vizitează-ne  în mod regulat și câștigă premiile.

Vara cu BetterStyle e chiar fierbinte!

 Vrei un venit suplimentar? 

Hai sa-l descoperim impreuna!
Afla tot ce trebuie sa stii despre beneficiile Betterstyle

În Clubul Betterstyle primești beneficii deja de la prima comandă. Poți, pur și simplu, să cumperi produse pentru tine, să câștigi bani în plus pentru tine și familia ta sau poți să-ți dezvolți afacerea și sî câștigi mai mult. În plus, înregistrarea în Club este total gratuită!

  1. Economisești - deja primele Tale cumpărături vor fi mai ieftine cu 23%. Chiar și produsele care prețul promoțional în catalog, cumperi încă cu reducerea ta de club! Nu are importanță cât de des și cât de mult vei comanda. Pur și simplu întotdeauna cumperi mai ieftin.
  2. Recomanzi produsele prietenilor - cumperi produsele în Betterstyle mai ieftin și le vinzi cu o marjă de 23% - aceasta este Câștigul Tău Imediat. În plus, poți beneficia de Reduceri speciale - de la 3% până la 15%. (mai multe în secțiunea: Bani de buzunar sau propria afacere).
  3. Creezi o echipă - îți inviți la Club prietenii, prietenii prietenilor Tăi și pe cei necunoscuți. Îi prezinți oportunitățile și beneficiile în Betterstyle, îi încurajezi să-și dezvolte activitatea similară cu a Ta. Dezvolți echipa și câștigi ca Liderul ei.
  4. Reduceri Individuale de până la 15%
  5. Reduceri pentru Grup de până la 15%
  6. Sporuri pentru Manageri și Directori de 10%, 1%, 0,5% 0,25%
  7. Premii în bani unice de la 600 lei până la 80 000 lei
  8. Posibilitatea de avansare în carieră și socială

Câștigă cu noi

Devino Membru al Clubului Betterstyle

Cum?

Este foarte simplu! 

Completează cu grijă toate câmpurile cerute, marcate cu o steluță roșie. Înainte de a termina înregistrarea verifică dacă datele indicate sunt corecte. La ultimul pas vei primi Numărul tău individual al Reprezentantului.

Trebuie să-l reții pentru că de acum înainte îl vei prezenta în timpul contactului cu noi.

Alăturați-vă aici

Cod care trebuie intordus: RO-02310

Szabo Zoltan

Cel mai mare avantaj este faptul că firma abia a început activitatea în România(în luna Septembrie 2017) deci șansele ca să construiești echipa ta proprie sau să faci clientela(pentru vânzări din catalog) sunt foarte mari. Gândește-te cum ar fi fost dacă erai între primii care s-au înlăturat companiilor precum Avon, Oriflame, Amway? Acum aceste persoane câștig 2000-3000 euro lunar!

Poți lucra în trei modalități, iar alegerea întotdeauna îți aparține:

1.Economisești - deja primele Tale cumpărături vor fi mai ieftine cu 23%. Chiar și produsele care au prețul promoțional în catalog, cumperi încă cu reducerea ta de club! Nu are importanță cât de des și cât de mult vei comanda. Pur și simplu întotdeauna cumperi mai ieftin.

2.Recomanzi produsele prietenilor - cumperi produsele în Betterware mai ieftin și le vinzi cu o marjă de 30% - aceasta este Câștigul Tău Imediat. În plus, poți beneficia de Reduceri speciale - de la 3% până la 15%.

3.Creezi o echipă - îți inviți la Club prietenii, prietenii prietenilor Tăi și pe cei necunoscuți. Îi prezinți oportunitățile și beneficiile în Betterstyle, îi încurajezi să-și dezvolte activitatea similară cu a Ta. Dezvolți echipa și câștigi ca Liderul ei. (mai multe în secțiunea: Bani de buzunar sau propria afacere).

În Betterware facem ceea ce ne place și ne place ceea ce facem. Dacă îți place să îmbini munca cu pasiunea, bucuria și distracția, ai venit în locul potrivit. Ca Membru al Clubului vei cunoaște mulți oameni ca Tine, vei avea șansa să participi la conferințe naționale și internaționale.

Cum se face comanda?

După ce ai devenit membru Betterstyle trebuie sa te loghezi în platforma dedicată pentru reprezentanți și acolo vei putea depune prima ta comandă. Aici vei putea comanda si catalogul tipărit.

Despre livrarea produselor și plata!

Comenzile se plasează on-line .

Produsele sunt livrate prin curierat rapid GLS, plata se face în sistem Ramburs (la preluarea coletului) SAU Plata Online cu cardul

De obicei produsele ajung în 4-6 zile.

Alatură-te grupului meu de Facebook. Acolo ne vom ajuta unul pe altul, răspundem la întrebări, postăm poze depsre eficiența produselor,concurs etc. Click pe iconița de mai jos

Dorim să dăm șansa oricărei persoane care ar vrea să-și dezvolte capacitățile și să tindă spre îmbunătățirea calității vieții. Planul de marketing al Betterstyle facilitează Reprezentanților începerea rapidă și dezvoltarea dinamică a propriei afaceri fără risc și fără investiții prea mari.