Servicii

Alătură-te Clubului :https://bit.ly/3B6gjBc

Bani de buzunar sau propria afacere?

Vrei să câștigi bani în plus pentru bugetul familiei?

Sau poate dorești să te eliberezi de de locul de muncă, de un superior insuportabil, de restricții corporative, dorești să-ți devii propriul șef și să lucrezi pentru tine?

Ai visat întotdeauna să începi propria afacere, dar ți-a fost teamă de risc, investiții, de faptul că nu te vei descurca?

În Betterstyle ai libertatea de alegere, poți să-ți îndeplinești visele.

 • Nu suporți nici un risc

Colaborând cu Betterstyle nu suporți nici un risc financiar (nu avem taxa de înregistrare cum au cele mai multe companii din industria noastră), nu trebuie să ai capital pentru a începe activitatea, nu trebuie să depozitezi produsele într-un garaj proverbial.

 • Nu ești obligat să renunța la munca ta

Poți combina în mod liniștit munca ta actuală cu activitatea în Club. Tu alegi timpul și locul tău de muncă, precum și decizi cât de mult timp dorești să-i dedici.

 • Garantăm numeroși beneficiari datorită ofertei de catalog extinse

Ai de unde alege în oferta noastră. La dispoziția ta sunt trei categorii de produse atractive:

a. Articole de uz casnic

b. Suplimente și produse care promovează un stil de viață sănătos

c. Cosmetice Blue Nature

 • Bani în plus pentru bugetul familiei sunt de folos în orice gospodărie

În Betterstyle poți câștiga cu ușurință bani în plus, este suficient să recomanzi produsele prietenilor așa cum recomanzi un film recent vizionat sau o carte bună. Prezintă cataloagele și atrage atenția asupra promoțiilor și produselor pe care le consideri cele mai interesante. Când prietenii vor comanda produsele de la Tine, Tu le vei cumpăra în Betterstyle mai ieftin și le vei vinde cu o marjă de 30% - astfel vei obține Câștigul tău Imediat. Cu cât mai mulți prieteni vor vedea cataloage, cu atît mai multe comenzi vei aduna și vei obține un câștig mai mare. În plus, poți să obții Reduceri speciale de la 3% până la 15%. Valoarea lor depinde de valoarea cumpărăturilor Tale.

 • Dorești mai mult?

Dacă ai visat întotdeauna libertatea financiară și propria afacere, poți să-ți îndeplinești acum dorința. Este suficient să înviți la Club persoane noi și să le înveți ceea ce faci. În acest fel vei crea propria echipă astfel încât mult mai ușor vei putea obține următoarele titluri de manageri și directori, precum și salarii mai mari. Acest lucru este garantat de Planul de Carieră (așa-numitul Plan de Marketing), care oferă posibilitățile nelimitate de câștig:

 • Economii deja de la prima achiziție - în calitate de Membru al Clubului plătești cu 23% mai puțin decât prețuri din catalog
 • Câștig Imediat de 30%
 • Reduceri Individuale de până la 15%
 • Reduceri pentru Grup de până la 15%
 • Sporuri pentru Manageri și Directori de 10%, 1%, 0,5% 0,25%
 • Premii în bani unice de la 500 lei până la 25 000 lei
 • Posibilitatea de avansare în carieră și socială

Nu există superioară a câștigurilor - numai Tu decizi în ceea ce privește ritmul dezvoltării afacerii tale și valoarea veniturilor, iar colaborarea cu companie de renume cu tradiție îndelungată în vânzări directe este o garanție a siguranței.


Alătură-te Clubului

Înregistrarea în Clubul Betterstyle este foarte simplă și ocupă doar câteva minute. Completează cu atenție toate câmpurile obligatorii marcate asterisc roșu. Înainte de a termina înregistrarea, verifică dacă informațiile furnizate sunt corecte. În ultima etapa vei primi Codul tău Individual de Reprezentant. Notează-l deoarece deacum înainte îl vei utiliza în contacte cu noi.
Treci la formularul de înregistrare

Membru al Clubului Betterstyle poate fi:

 • o persoană fizică care este cetățeanul polonez și a împlinit 18 ani,
 • o persoană fizică care desfășoară activitatea economică în numele propriu și pe cont propriu,
 • o persoană juridică,
 • o unitate organizațională care nu are personalitate juridică,

Alătură-te Clubului :

https://bit.ly/3B6gjBc

Vă invităm să vedeți catalog online

Economisește la prima ta comandă 

Nu-ți place să pierzi timpul, dorești să-ți accelerezi drumul spre succes deja de la rima comandă dar nu cunoști încă produse și nu știi ce să comanzi? Te va ajuta kitul "Starter Profesional!

Kitul"Starter Profesional" este un pachet de produse selectate, de top , pe care le comanzi la prețuri reduse și în mod automat obții 100P. Acesta oferă o șansă mare de cunoaștere rapidă a ofertei Betterstyle și de începere dinamică a activității din prima zi de înregistrare! Acesta este conceput pentru toți cei care au decis de la început să lucreze activ în Betterstyle și să câștige bani.

Valoarea de catalog a acestui pachet este de aproximativ xx lei

dar pentru Tine ca un nou Membru al Clubului este de xx leiși 100P.

NOTĂ! Kitul"Starter Profesional" se poate comanda doar prin e-mail contact@betterstyle.ro și numai în luna înregistrării.

Cumpărând kitul "Starter Profesional", noul Mmebru al Clubului se califică automat pentru programul "Pornire Ușoară".

Conținutul kitului Starter Profesional

14193 Spumă pentru curățarea geamurilor și a altor suprafețe 

 2026 Lichid degresant universal 

367032 Lichid Premium pentru spălat vasele 1 l 

367207 Pastă verde universală biodegradabilă Eco Green 

 500013 Șampon pentru volumul părului  500036 Elixirul frumuseţii - Coenzyme  5003 Hydroclinic loțiune pentru corp 5018 Cremă reparatoare pentru față și ochi 

 5024 Fish Collagen Joints & Skin  

5033 Senso - loțiune de migdale 

 5038 Immunity Garlic Power 

 5042 Antioxidants Green Tea 


 1. Despre livrarea produselor și plata!

Comenzile se plasează on-line .

Produsele sunt livrate prin curierat rapid GLS, plata se face în sistem Ramburs (la preluarea coletului) SAU Plata Online cu cardul

De obicei produsele ajung în 4-6 zile.

Aveți pregătită o comandă de mai puțin de 100P, dar încă vă mai gândiți dacă o depuneți sau nu? , DEOARECE NU VREȚI SĂ PLĂTIȚI TAXA DE EXPEDIERE? ACUM ACEASTA NU MAI ESTE O PROBLEMĂ!

Acum aveți două opțiuni- puteți plăti taxa standard de expediere în valoare de 17 lei sau să o înlocuiți cu produs-expediere.