Mert sosem késő, hogy jobban érezd magad és fiatalabbnak nézz ki.

2020.01.02

Készitette:Szabó Ibolya Beáta 

Fish Collagen Joints & Skin

TERMÉK KÓD:5024

Egészséges ízületek és csontok, erős izmok, szép bőr, haj és körmök!

A Fish Collagen Joints & Skin egy 100%-ban természetes étrend-kiegészítő, amely kiváló minőségű halkollagént, szerves ként és természetes, vadrózsakivonatból előállított C-vitamint tartalmaz.

Hozzájárul az ízületek, a csontok, az izmok, a bőr, a haj és a köröm állapotának fenntartásához, valamint a kollagén megfelelő szintéziséhez az emberi testben. 

Fish Collagen Joints & Skin

: halkollagén + vadrózsa + szerves kén (MSM)

A kollagén, azaz más néven a "fiatalság fehérjéjének" működése:

 • Erősíti az izom-és csontrendszert
 • Csökkenti a ráncokat
 • Erősíti a hajszálakat
 • Feszesíti a petyhüdt bort
 • Erősíti a körmöket
 • Fenntartja a test kondícióját
 • Csökkenti a gyulladást

Mi az a Fish Collagen Joints & Skin?

Pullulan kapszula formájú étrend-kiegészítő, amely biológiailag aktív kollagént biztosít.

A fiatalító proteinként ismert kollagén elősegíti az ízületek, a csontok és az izmok egészségének fenntartását.

Enzimatikus proteolízissel nyerik ki, így megtartja az összes benne található egyedi peptidet (dipeptidet és tripeptidet) valamint aminosavat az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban.

A kollagén előállításának ezen innovatív módszere biztosítja annak biológiai funkcionalitását és képességeit, és így a fibroblasztokat a testünkben lévő megfelelő kollagén előállítására stimulálja.

Mivel megfelelően előkészített peptideket és aminosavakat biztosítunk szervezetünk számára, a test azonnal felszívja őket.

Az alapanyag halbőrből származik. Ez nagyon fontos információ, mivel az emberi testben termelt kollagén és a halkollagén szerkezete szinte azonos. A peptid spirálok (hélixek) különleges, hármas hélix (szuperhélix) formációban egyesülnek, ami elősegíti a halkollagén az emberi testben történő nagy fokú felszívódását.

Segíts a testednek a kollagén előállításában azáltal, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozol, és egészséges, aktív életmódot folytatsz

Mi a Fish Collagen Joints & Skin

-ben felhasznált halkollagén nyersanyaga?

A halbőrből származó HALKOLLAGÉNT enzimatikus proteolízis során nyerik ki. Ez megegyezik az emberi emésztőrendszerben előforduló proteolízissel. Ennek a specifikus eljárásnak köszönhetően az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban minden egyedi peptid valamint aminosav megmarad, ami serkenti biológiai működőképességüket és a fibroblasztok stimulálását, így megfelelő kollagén kerül előállításra.

Milyen további összetevők találhatóak meg a Fish Collagen Joints & Skin-ben?

Vadrózsakivonatot is tartalmaz. Ez gazdag C-vitamin és szerveskén-forrás (MSM). Számos tudományos kutatás megerősíti, hogy a C-vitamin és a kollagén egyidejű bejuttatása növeli az étrend-kiegészítés hatékonyságát. Szerves kén hozzáadásával csökkenthetőek a mozgásszervi és bőrgyógyászati panaszok.

Mi az  MSM?

(metil-szulfonil-metán) 

Az MSM nélkülözhetetlen az egészséges csontokhoz és ízületekhez. Segít az osteoarthritis, az osteoporosis és a reumatoid arthritis által okozott tünetek kezelésében és enyhítésében. Az MSM feloldja a degeneratív betegségeket okozó kalcium-foszfátot. Gyulladáscsökkentő és reumaellenes hatása is ismert. Fokozza az ízületek és a vérkeringés rugalmasságát, miközben csökkenti a fájdalmat és növeli a mobilitást.

Méregtelenítő hatásáról is ismert. Az MSM por növeli a sejt permeabilitását, ami azt jelenti, hogy a toxinok könnyebben távoznak a szervezetből. Emellett a tápanyagok felszívódását is támogatja. Ilyen például a víz és az esszenciális tápanyagok.

Az izomgörcsöket és izomfájdalmat is mérsékelheti. Az MSM képes csökkenteni, vagy akár teljes mértékben megszüntetni az intenzív fizikai igénybevétel nyomán fellépő izomgörcsöket és izomfájdalmakat. Nyugtatja és természetesen ellazítja az izmokat.

Erősíti a hajszálat, a körmöket, és az arcbőr megjelenését is javítja. Biztosítja a szervezetnek a szükséges mennyiségű ként annak érdekében, hogy az kollagént és keratint állítson elő, amelyek nélkülözhetetlenek a szépség megőrzéséhez. Az MSM fogyasztása csökkentheti a látható ráncokat és olyan problémákkal szemben is hatásos, mint például: a száraz és petyhüdt bőr, a törékeny körmök, a vékony és töredezett haj, az akné, a dermatitis, az ekcéma, a cuperosis vagy a pikkelysömör.

Az MSM por további előnyei:

 • kezelhető vagy akár meg is előzhetőek általa az allergiák
 • egyensúlyba hozhatja a vércukorszintet
 • csökkenti az oxidatív stresszt
 • enyhítheti az asztma tüneteit
 • kedvező hatással lehet az emésztési problémákra (hasmenés, székrekedés, hányinger)
 • stimulálja a test regenerálódását
 • fokozza az A-, D-, C- és E-vitamin hatását
 • erős antioxidáns.

Feltétlenül szükséges ha:

 • Elmúltál 25 éves és a szervezeted kollagénszintje kezd csökkenni
 • El szeretnéd kerülni az ízületi gondokat, a csontritkulás és a visszerek kialakulását
 • Fizikailag aktív vagy, edzel, az ízületeid sérülés lehetőségének vannak kitéve
 • Túlsúlyos vagy és az ízületeid nagy terhelésnek vannak kitéve
 • Szeretnéd megtartani bőröd rugalmasságát és feszességét
 • Szeretnéd megerősíteni a hajadat és a körmeidet

A VADRÓZSA természetes C-vitaminban gazdag, amely feltétlenül szükséges a kollagén szervezetben történő előállításához.

1. Tele van vitaminnal

Ezt pedig szó szerint kell érteni, hiszen A-, B1-, B2-, és K-vitamin is található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. A bogyó külön érdekessége, hogy a hazánkban termő növények közül ebben a növényben van a legmagasabb C-vitamin tartalom

Miből áll a kapszula?

Egy Fish Collagen Joints & Skin kapszula 333 mg halkollagént, 67 mg csipkebogyó-kivonatot és 50 mg metil-szulfonil-metánt (MSM) tartalmaz. Ez utóbbi szerves kén néven is ismert. A kapszula pullulán bevonattal rendelkezik, amely teljesen természetes.

Ki használhatja a Natural Collagen-t?

Fish Collagen Joints & Skin -t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd, így már indokolt az étrend-kiegészítő használata a hiány kielégítése céljából. Különösen azoknak ajánlott használni a Fish Collagen Joints & Skin , akik gondoskodni akarnak ízületeik, bőrük, hajuk és körmük állapotáról. Mindazoknak használjuk kellene ezt a kollagéntartalmú étrend-kiegészítőt, akik aktívak, akiknek ízületei sérülés lehetőségének vannak kitéve, akik túlsúllyal rendelkeznek, vagy el vannak hízva vagy akiknek ízületei különösen megterheltek.

Biztonságos minden nap szedni a Fish Collagen Joints & Skin-t? 

A természetes kollagént biztonságosan lehet használni, amennyiben betartjuk az utasításokat: egy kapszula napi 1-2 alkalommal. 

Terhes és szoptató nők használhatják a Fish Collagen Joints & Skin-t?

Terhes nőknek, azoknak, akik terveznek teherbe esni vagy szoptatnak, azt javasoljuk, hogy vitaminokkal és ásványi anyagokkal is egészítsék ki étrendjüket. Használat előtt beszélj orvosoddal.

Gyerekek használhatják a Fish Collagen Joints & Skin-t? 

A Fish Collagen Joints & Skin egy felnőtt szükségleteinek megfelelően lett kidolgozva. Az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára nem ajánlott.

Hallottam, hogy a kollagént C-vitaminnal együtt kell szedni.

A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, a csontok, a porcok és a bőr megfelelő működésének biztosításához. Ezért a Fish Collagen Joints & Skin étrend-kiegészítő vadrózsakivonatot is tartalmaz, amely gazdag C-vitamin-forrás.

Milyen hosszú ideig lehet szedni a kapszulákat?

A kollagén a testben négyhavonta cserélődik, tehát érdemes egy kezelést ennyi időre tervezni. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot. Ne használd a készítményt a változatos étrend helyettesítésére.

Van-e valamilyen ellenjavaslata a Fish Collagen Joints & Skin szedésének? 

Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal mielőtt elkezded szedni a Fish Collagen Joints & Skin-t.

További részletekért, információért keresd a BlueNature képviselődet, ajánló személyed.

Kövess minket a Facebookon

Cikket írta:

Szabó Ibolya Beáta

Független igazgató,tanácsadó,Hálózatépitő