5 jel, ami arra utal, hogy méregtelenítőkúrára van szükséged:

2023.01.22

Vannak olyan időszakok az életedben, amikor holtfáradtan kelsz fel az asztal mellől, nem pedig energiával telve? Ilyenkor a szervezeted az emésztőrendszeren keresztül jelez neked, hogy az egészségtelen táplálkozásnak, tartós negatív hatásai lehetnek, ezért sürgősen újrakezdésre van szüksége. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól keveset, egyél és azt is ritkán - a megoldás természetes élelmiszerek formájában érkezik, amelyek a szervezet számára hasznosítható tápanyagokban gazdagok.


A méregtelenítés célja, hogy megtisztítsa a gyomrot és a beleket a méreganyagoktól. Mind a kettő napi szinten vesz részt az élelmiszerek feldolgozásában. Egyszerűen megfogalmazva, ha ezek optimálisan működnek, akkor jól, könnyűnek érzed magad és tele vagy energiával. A méregtelenítés viszont túlmutat ezen, hiszen az egész szervezetet, de még a szellemet is tisztítja.


5 jel, ami arra utal, hogy méregtelenítőkúrára van szükséged:

  1. Állandóan kellemetlen fizikai tüneteket veszel észre magadon. A nehéz emésztés, az erőtlenség és a hasi fájdalom pontosan olyan tünet, amely megtöri a ritmusodat, és gátolhatnak a tevékenységeid során. A méregtelenítés olyan, mint egy új kezdet: újratölt energiával, és lehet, hogy a motivációdat is visszaszerzed, hogy olyan egészségesebb táplálkozást kövess, amely a testednek és a lelkednek is jobb.
  2. Úgy érzed, hogy köd ereszkedik az elmédre. Egy olyan diéta, amely természetes, feldolgozatlan élelmiszerekben, vitaminokban és tápanyagokban gazdag, csodákat tehet a koncentrációképességeddel.
  3. Nem sikerül lefogynod. Hiába eszel kevesebbet, kerülöd el a késő esti étkezéseket, nem sikerül fogynod. Ez azért lehet, mert a méreganyagok a test természetes zsírégető képességére is hatással vannak.
  4. Nem tudod az étvágyadat kordában tartani. A helytelen táplálkozás felborítja az emésztés rendjét, a hormonális egyensúlyt és akár az egész anyagcserét. Ilyenkor sokszor vágyakozunk hamisan "valami jó" után.
  5. Ételérzékenységed van. Ha a gyomrod érzékeny, a természetes eredetű élelmiszerek segítenek elkerülni az étkezés után előforduló kellemetlen érzést.


Méregtelenítsünk!

Az orvostudomány felfedezése, mely segít természetes módon megtisztítania szervezetét!
A túlsúly elleni harc nem hozott eredményt?
Fáradt vagy annak ellenére, hogy kialszod magad?
Fejfájástól, izom- vagy ízületi fájdalomtól szenvedsz?
Intestinális betegségekben vagy gyomorégésben szenvedsz?
Gyakrabban kapsz el fertőzést vagy szenvedsz allergiában?
Ez csak néhány azon tünetekből, melyek arra utalhatnak, hogy a szervezetedben káros nehézfémek veszélyes
felhalmozódása történt vagy pedig sav-bázis egyensúly rendellenességben szenvedsz, mely egyensúly pedig
az életfolyamatok fenntartásáért felelős.
Tudod-e, hogy:
"Veszélyes a szervezeted számára ha a vér pH-értékek
alacsonyabb lesz mint 6,8 és magasabbá válik, mint
7,8. Szélsőséges esetben a fehérjék denaturálásnak
lesznek kitéve, a celluláris enzimek működése leáll,
megszűnik a légzési gázcsere"

Válaszd az egészséges táplálkozást, és legyél minden egyes nap csúcsformában!

Szerezd vissza egyensúlyod Megkönnyíti a megtisztulást és a savtalanító kezelést


KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ PORITAL KÉSZÍTÉSÉHEZ, AMELY MEGKÖNNYÍTI A TEST MEGTISZTÍTÁSÁT ÉS SAVTALANÍTÁSÁT 

A test savasodása számos problémát okozhat, ezért érdemes savtalanítani a szervezetet és helyreállítani annak sav-bázis egyensúlyát. 

A Blue Nature-nél úgy gondoljuk, hogy maga a természet is képes az egészséggel kapcsolatos legjobb megoldások megtalálására, a modern technológia csak segítséget nyújt ebben. 

Ezt szem előtt tartva hoztuk létre az innovatív pH Body Balance készítményt.


Tudtad?

A savfelesleg és a nem megfelelő sav-bázis egyensúly nemcsak blokkolja a test természetes megtisztulási folyamatait, hanem károsítja is a csontrendszert a kalciumkioldódás révén. Ez gyakori csonttöréshez is vezethet. 

Előnyi

Megkönnyíti a tisztító-savtalanító kezelés levezetését; 

 Olyan összetevőket biztosít, amelyek segítenek a test sav-bázis egyensúlyának helyreállításában;

 Narancsos ízű.

A PH BODY BALANCE ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ HATÉKONYSÁGÁNAK TITKA 

A titok olyan összetevők, mint például a szódabikarbóna, a pektinek és a C-vitamin megfelelő arányában és kombinációjában rejlik. Használd rendszeresen a sav-bázis egyensúly helyreállításához.


Cikket írta:

Szabó Ibolya Beáta

Független igazgató,tanácsadó,Hálózatépitő

Ha tetszett a cikk iratkozz fel: