Útmutató a munkához!

2018.03.20

Szabó Ibolya Beáta

Köszöntelek a Betterstyle cég független képviselőjeként! Most már közösen a segítségemmel elindulhatunk a siker útja felé!

A legfontosabb tényezők:

Döntés és célkitűzés: 

- idő: mennyi időt szánsz a munkára napi szinten.

Az időszervezés technikái és módszerei

Az idő egy korlátozott és folyamatosan csökkenő erőforrás, és ahogy azt tervezzük, megkülönbözteti a produktív és a nem produktív embereket. A nagyszámú tevékenységnek köszönhetően stressz, disinterest vagy késedelem fordulhat elő. Mindannyiunknak szüksége van egy jó időkezelésre, amely a hatékonyság, a termelékenységnövekedés és a célok elérése révén valósul meg.

Kezdje a napot a legnehezebb projekten, amelyen dolgoznia kell.

 Ne hagyjd azt az utolsó száz méterre, és előre dolgozz, naponta néhány órával, általában reggel - amikor a legnagyobb energiát kapod. 

Tanuld meg, hogy azt mondd: "Nem", ne válaszolj megerősítõen minden alkalommal, amikor segítséget kér egy képviselő. Gyakran az igénylő személy megoldhatja saját problémáit.

"Nem tudja visszaszerezni az elvesztett időt, csak a jövőben használhatja tovább." - Ashley Ormon

 - terv: tervezd meg a napodat, hetedet, hónapodat. Ha nincs terv nincs cél! 

Készíts egy tervet olyan tevékenységekkel, amelyeket meg kell tenned egy nap, hét, hónap vagy akár egy év. Osszuk azokat kisebb feladatokra, amelyek folyamatosan és határozottan dolgozhatnak.

Mozgás közben számos tevékenységet végezhetsz. Például telefonokat adhatsz, e-maileket írhatsz vagy hangoskönyveket hallgathatsz. Nem kell pazarlódnod az otthonodban lévõ idõt, hogy tenned ezeket a dolgokat, ahol valami produktívabbat tehetsz.

Egyszerűsítsd feladatait és feladni a feleslegeseket. Vigyázz minden tevékenységre, és kizárólag arra koncentrálj. Ne ragadj több dolgot egyszerre, mert nem tudod befejezni.

Megmutatom Neked a lehetőséget, és bízom bennem a szponzori adósságom segítségével, hogy segíttek előrehaladni.

Jó vezető:


-vezetővé válik, nem születik vezetőnek

-ő tudja, hogyan motiválja csapatát

-kreatív és mindig megoldásokat talál a problémákra

-felelős és illetékes

-ő nem fél kockázatot vállalni

-biztosítsa, hogy csapata megértse a projekt céljait

-együttműködnek a csapattal, ne rendeljenek rosz rendeléseket

-tudja, hogyan kell hallgatni mások elképzeléseit, és nem csak saját ötleteit szabja meg

-tudja, hogyan ruházhatja át a felelősségeket a csapattagok tagjaira

-nyugodt légkört teremt, megkérdezi és visszajelzést ad, ösztönzi a kommunikációt azokkal az emberekkel, akikkel dolgozik

-támogatja a csapatot

-a modell mások számára

-dolgozik és az emberek számára

-integritás igazolása

Mit jelent az hogy szponzor és milyen segítségeket tudok neked nyújtani:

- miután megmutatta az üzleti lehetőséget

- nem távozik, marad és segít neked abban, hogy sikeres legyél.

- megismerteti veled a céget és a küldetését, termékeket,

- megtanít téged a munkafeladatokra,

- ellát naprakész információval,

- motivál, lelkesít

- segíti a munkádat vezetővé válásodig

"Ahogy a személyes értékek befolyásolják és irányítják az egyén viselkedését, a szervezeti értékek befolyásolják és irányítják a csapat viselkedését." - John Maxwell

Ha ezek megvannak akkor: Jelezd nekem hogy milyen célkitűzéseket állítottál ki magad elé. 

Azáltal hogy megmutattam neked a lehetősséget és bizalommal fordultál felém szponzori kötelességem hogy segítselek az előrehaladásod érdekében! 


A SZPONZOR NEM FOG HELYETTED DOLGOZNI AZ A TE FELADATOD -SAJÁT MUNKÁD UTÁN KAPOD A FIZETÉSED! 

Ezáltal ha a szponzorod segítségét elfogadod és keresed őt a felmerülő kérdések és fejlődésed érdekében akkor a haladásod garantált. 

Soha ne mondj olyat hogy a szponzorod nem segít! 

Keresd őt!

A szponzornak anyagi és erkölcsi érdeke, hogy segítsen neked, hisz ő mutatta meg neked a lehetősséget. 

A szponzornak az előrehaladás érdekében kötelessége felépíteni neked a felső vezetőidet hogy tudd hova tartozol és kitől kaphatsz további segítségeket a jövőben. 

Felépítés: 

Bemutatod a képviselői hálózatot 

Fontos: 

Ha a szponzorod nem éred el vagy nem tud neked a felmerülő kérdéseidre azonnal válaszolni mindig menj feljebb és keresd a vezetődet, felső vezetődet! 

Hogyan indulj el! 

És válhat a nap, amit éjszaka álmodsz!


Ismerkedj meg a céggel és a küldetéssel munka menetével amihez rengeteg eszközt biztosít a szponzorod és a hálózat, hogy az alap tudásokat elsajátíthasd. Tudás nélkül nem fogsz tudni megfelelően dolgozni! 

El fogsz vérezni és nem fogod látni a haladást ami ahhoz fog vezetni, hogy olyan kijelentéseket teszel:

 Ez nem működik, nekem ez nem megy, nincsen rá érdeklődés, nincsen rá kereslet. 

Megismerkedés a céggel és a munkafolyamatokkal: 

Ismerkedjünk meg a képviselői zónánkkal, ami a te webirodád és ott tudod nyomon követni a fejlődésedet, struktúrádat és az aktuális dokumentumokhoz hozzájuthatsz. Nézd meg a videót és a videóban említett dokumentumokat töltsd le olvasd át őket és szedd össze a kérdéseket amiket a szponzoroddal megbeszéltek: 

A videó a YouTube csatornánkon található. Ha már ott vagy iratkozz fel a csatornára, hogy értesülj a jövőben a további infókról. Nézd meg a többi videót is majd! 

Képviselői zóna használata videó: 

Ha ez mind megtörtént várlak a felmerülő kérdésekkel! További fontos anyagok amik elengedhetetlenek a munkásságunk elkezdéséhez: 

Elindulhatsz egy online képzési rendszeren s ahol A-tól Z-ig megismerkedhetsz:

Cég bemutatással megismerése,

 Kezdő alapok, 

Kezdő online, 

Kezdő direkt munka Kezdő Start (15 napos kurzus szponzorral) 

Az alap tanfolyamok olyan fontos információkat tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek a megfelelően működő képviselői munkához! 

A tanfolyamok elvégzésével tesztkérdésekre történő válaszadással lehet további tanfolyamra belépni a kapott pontok felhasználásával. 

Mivel a tanfolyamok kérdései alap szintű kérdések ezért 100%-ban kell teljesíteni a továbblépéshez. 

Csatlakozás a képzéshez: 

Rövid használati útmutató:


Ha elakadsz kérd szponzorod felső vezetőd segítségét!

Nem értesz az informatikához és nehezen tájékozódsz az ilyen rendszerekkel? Sebaj ne keseredj el itt vagyok veled és segítek rengeteg eszköz és anyag áll a rendelkezésünkre! 

Ismerkedj meg a fogalmakkal, jövedelemszerzéssel szállítással, a céggel és a kapcsolati rendszerrel: 

Csatlakozz a csoportjainkhoz: 

Betterstyle Románia független képviselői csoport ahol első kézből áramolnak az információk, elismerések: 

https://www.facebook.com/groups/579451336157182


Csatlakozz ezekhez a fő csoportokhoz ami elengedhetetlen!

Továbbiakban küldöm neked a képviselői csapatunk saját csoportjait is ahol a csapaton belüli információkat és segítséget azonnal megkaphatod. 

Szereztünk egy kis tudást és mélyebben beletekinthettünk a legfontosabb dolgokba. Ezek után ha úgy érzed, hogy készen állsz a munkára megmutatom neked a további teendőket! 

Röviden összefoglalom, hogy tudjál döntést hozni melyik irányba indulhatunk el amikhez rengeteg segédanyagunk van és itt vagyok: 

Termék ismeret tapasztalat: 

Ismerd meg a termékeket legyenek saját tapasztalataid, hogy hiteles legyél.

 Használd a termék promóciókat eszközöket 

 Aktív munka:

-minél több embernek megmutatni a lehetősséget. Pozitív gondolatok áramoltatása, általad tapasztalt haladási események lehetősség megmutatása átadása  új embereknek.

- Szponzorálás: 

Senki nem született Szponzor - bárki megtanulhatja, hogyan kell saját üzletet üzemeltetni. Azonban vannak olyan tulajdonságok, amelyek segítenek Neked a sikerhez vezető úton. A szponzornak először rendelkeznie kell egy elképzeléssel, meg kell határoznia, tanulnia kell a hibákból, nem szabad feladnia, ha úgy tűnik, hogy az üzlet nem működik, és ami a legfontosabb: szeretjük, amit csinálunk.

Itt van az öt olyan tulajdonság, amelyet minden vállalkozónak meg kell tennie az álma megvalósításáért:

1. Van egy elképzelés

A munkavállalótól a szponzorhoz való ugrás az elképzelés és az elkötelezettség következménye. Ha van egy innovatív ötleted, és vállalkozást akarsz beépíteni, akkor bátran leszel a vállalkozói élet felé.

Elképzelhető, hogy a látásod nem mindenki számára osztható meg, akivel dolgozol, ezért fontos, különösen az elején, hogy olyan közös értékű csoportot alakítson ki, amely olyan emberekből áll, akik hisznek a te vállalkozásodban és megértik a látásod.

2. Ambíció, kitartás és eltökéltség

Minden területen el kell érnie a sikereket. Nem szabad elriasztani azokat a nehéz pillanatokat, amelyek biztosan elmúlnak, különösen a vállalkozói élet kezdetén.

Bármelyik sikeres vállalkozónak szüksége van az akadályok leküzdésére, és nem szabad feladni az álmot. Mindig tegyel meg mindent, amit csak lehet, és ne ad fel vállalkozásod, amikor akadályba ütközől.

3. Gyors és hatékony döntéseket hoz

Különösen a kezdetektől fogva, a vállalkozó mindennel foglalkozik, ami üzleti. Később, miután az üzlet sikeressé válik, elengedhetetlen, hogy tudja, hogyan delegálja csapattagjainak felelősségét, hogy minden tevékenységet szakember vezessen.

Addig is normális, hogy a vállalkozó teljes mértékben részt vegyen az üzleti életben és biztosítsa, hogy látása tiszteletben tartsa magát. Ehhez meg kell tudnod hozni döntéseket most, gyakran stressz és bizonytalanság miatt. A vállalkozói tevékenység kockázatokkal jár, és készen kell állnia arra, hogy feltételezze.

4. Kreatív és gyorsan megoldja a problémákat

A vállalkozónak megoldásokat kell találnia, nem pedig problémákat felvetni. Az a személy, akinek van egy elképzelése és sikeres törekvése, láthatja a megoldást, ahol a többi csapat tagjai nem. A jó vállalkozó kreatív és tudja, hogyan tudja kihasználni az összes olyan lehetőséget, amely az útjában megjelenik. Vezetői képességének köszönhetően olyan megoldásokat fog látni, ahol mások csak problémákat látnak.

5. Ismerik a tevékenységi területet és optimista

Szükséges, hogy a vállalkozó megismerje a munkakörét. Ha az üzleti tevékenység megkezdése nélkül ismeri el az alapokat, akkor olyan helyzetekbe ütközik, amelyeket nem sikerül kezelni, vagy anyagi veszteségeket szenvedhet.

A kívánt siker elérése érdekében elengedhetetlen, hogy mindig pozitívnak gondolkodj, és ne adja fel, amikor akadályba ütközik. Sokan szeretnék elindítani a saját üzletüket, de nem azért, mert úgy gondolják, hogy elveszítik, nem profitálnak.

Miért jár az út negatív gondolatokkal? Légy pozitív, bízz magadban és találd meg a bátorságot, hogy jó Vezető legyen.


Mit nem szabad ha azt szeretnéd, hogy épüljön a hálózatod:

- Ne kommunikálj negatív dolgokról a munkatársaidnak!

 - Ne panaszkodj a munkatársaidnak! 

- Ne legyél negatív! 

- Ne másban keresd a hibát mindig magadban!

 - Ne keresztvonalazz 

Bármilyen akadályba ütközöl mindig keress fel először!

5 tipp a sikeres üzlet megkezdéséhez

1. Ismernie kell a mezőt, és azt kell tennie, amit szeret

Ha vállalkozást indítasz, a siker esélyei sokkal magasabbak, ha aktív a területen, és tudod, hogyan működik. Ugyanolyan fontos, hogy azt tegye, amit szeret. Tudtad, hogy a legsikeresebb vállalkozások hobbiján vagy szenvedélyen alapulnak? Ha azt teszi, amit szeret, akkor a legtöbbet hozza ki belőle, és mindent megtesz, hogy megtegye.

2. Írja be üzleti tervét

Bár nem nagyon kellemes lépés, elengedhetetlen - az üzleti terv alapja a sikernek. Ahogy írja, vázolja üzleti koncepcióját, rájössz, milyen lépéseket kell végrehajtania, és milyen lehetséges problémák merülnek fel. Ha nem tudja, hogyan kell írni a saját üzleti tervét, forduljon szakemberhez. Ne ugorja át ezt a fontos lépést.

3. Keressen a piacon

Talán az üzleti ötlete nagy sikernek bizonyulna, ha egy másik városban vagy országban megvalósulna. Ezért kell jól ismernie a piacot, mielőtt megnyitná az üzletet. Ez nem csak a potenciális ügyfelekről szól, hanem az általuk kínált termékekről vagy szolgáltatásokról is. Győződjön meg arról, hogy az eladásodat megvásárolta, így sikeres lesz az üzlet.

4. Hozzon létre egy profi csapatot

Mint vállalkozó, nem teheti egyedül. Hívja fel a szakembereket (pénzügy, értékesítés, kommunikáció stb.), És megtanulja, hogyan delegálhatja a feladatokat, hogy a csapat hatékonyan működjön. Hozzon létre egy barátságos munkakörnyezetet és tiszteletben tartsa az alkalmazottakat. Motiválja őket, hogy ne csak anyagi haszonnal, hanem örömmel is dolgozzanak.

5. Keressen mentort vagy tapasztalt partnert

Először is fontos, hogy támogatást nyújtson vállalkozói tapasztalatú embertől. Ezért egy mentor vagy egy partner növeli az új üzlet sikerének esélyeit. Emellett a kezdetektől fogva nem kap profitot, ezért fontos, hogy támaszkodhasson egy társult pénzügyi támogatásra.


"Az ön munkája nagy részét az életedben fogja elfoglalni, és az egyetlen mód, amit nagyon elégedettnek érzed magaddal, hogy azt tedd, amit rendkívüli munkának tartasz és szeretsz, amit csinálsz." - Steve Jobs

Nagyon köszönöm, hogy bíztak bennem, ezért kötelességemnek köszönhetem, hogy az eddig megtanult tudásból a legtöbbet tudom neketek adni, és segítek előrehaladni a jelenlétetekben.

Cikket írta:

Szabó Ibolya Beáta

Független igazgató,tanácsadó,Hálózatépitő